Speelwijzer, spelen kan met alles - Uitverkocht

omslag_speelwijzer_vk

Dit handboek Speel Wijzer spelen kan met alles, is een uitnodiging veel te doen met weinig: Weinig geld, weinig tijd, weinig voorbereiding.
Ook nodigt het uit op een speelse manier om te gaan met heel gewone dingen.
Marianne de Valck laat spelen met dingen die niets kosten (adem, maan, onkruid), die bijna niets kosten (aardappel, folie, magneet) en afgedankt materiaal (catalogi, doppen, zand).....met ontelbare mogelijkheden en combinaties.

Dit boek is dan ook nooit 'uit'; Het brengt een creatief proces op gang dat kinderen uitdaagt en leert vertrouwen op wat ze zelf kunnen.
Een ideaal en praktisch gebruiksboek voor de buitenschoolse en tussenschoolse opvang. De meeste spelactiviteiten vragen weinig tot geen voorbereiding en duren maximaal een kwartier. De meeste knutsel ideeën zijn in een half uur uit te voeren. Bij veel activiteiten staat geen leeftijd vermeld, eenvoudig omdat alle leeftijden mee kunnen doen , binnen en buiten.........

Marianne de Valck verzorgt ook de bijbehorende workshops; geen speelgoed nodig.

omslag_speelwijzer_ak

Klik hier voor een voorbeeldpagina uit het boek.

Auteur: Marianne de Valck
ISBN: 978 90 6665 904 9

 

Helaas is dit boek compleet uitverkocht. Suggestie: mogelijk kunt u via een bibliotheek of een tweedehands boekwinkel nog aan een exemplaar komen.


Afdrukken